Navigatie

MODE KLEUREN 2017

De 10 trendkleuren zomer 2017 volgens Pantone

Al meer dan twintig jaar bestudeert Pantone – de wereldwijde autoriteit op kleurgebied – de ontwerpers van de New York Fashion Week en van elders om de belangrijkste kleurentrends van het seizoen te kunnen brengen. Onderstaande ‘Pantone Top Tien’ is daarvan het resultaat voor aankomende zomer.

Het thema van de modekleuren van de zomer van 2017 lijkt een mengsel van heldere en levendige kleuren. De Pantone kleuren zoeken de associatie op met natuur en aarde verschijnselen. Van de warmte van zomerse dagen tot frisse lucht uit de bergen. De 10 zomerkleuren lijken op het oog vrolijke, zomerse kleuren, maar als je ze los van elkaar bekijkt zitten er ook rustigere tinten tussen. Van flamboyant oranje tot boerenkool groen... 

De modekleuren komen niet zomaar uit de lucht vallen en worden zorgvuldig gekozen op basis van verschillende sociaal-culturele elementen. De als trendkleur van 2017 verkozen Greenery tint wil mensen hoop en geruststelling geven, in de periode van politieke en sociale onrust waar we momenteel in verkeren. Daarnaast is de gedachte dat hoe meer mensen opgaan in het moderne stadsleven, hoe meer behoefte ze hebben aan rust en eenheid die de natuur biedt.

Hieronder vind je de shortlist van top 10 modekleuren voor het voorjaar van 2017 door Pantone geïnspireerd door de modeontwerpers op de Fashion Weeks.

pantone kleuren voorspellingen lente zomer 2017

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 20-03-2018 - Supersnelle levering van fantastische artikelen.
    Maar wat nog beter is, is...  lees meer
  • 14-03-2018 - Super veel waardering voor Ellen en de positieve energie die...  lees meer
  • 25-02-2018 - Zaterdag 24-02-2018 mijn bestelling ontvangen goed verzorgd ben super tevreden...  lees meer
Plaats een bericht
© 2009 - 2018 "BEADSPARADISE" | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel